Energikontrakt til enhver virksomhed! Stort som småt.

Er du til selv at aktivt følge energiprisen eller er du mere til fastpris og bruge din tid på andet? Ud fra vort store udvalg af produkter, kan du finde forskellige kontrakter og forskellige perioder, såsom Spot El og Fast El. Vi tilbyder også Portefølje management tjenester, som altid inkludere skræddersyet løsninger baseret på dit selskabs forbrugsprofil. Interesserede?

SPOT EL

Go with the flow og vælg Spot El. Din pris er baseret på Nord Pool Spots markeds prise og vor margin.

FAST EL

Vælg Fast El og fastlæg din pris i en længere periode. Også en stor hjælp ved budgettering!

PORTEFØLJE

Udnyt fordelen af vore eksperter og vælg en skræddersyet løsning.

Du vælger selv oprindelsen af dit strøm!

Hos Nordic Green Energy vælger vore kunder hvor deres strøm kommer fra – så enkelt er det. Vælg mellem Vandkraft, Vindkraft og Solkraft. Når energien vælges udelukkende fra vedvarende energikilder, er du med til at formindske din virksomheds miljømæssig fodspor. Bæredygtige valg er noget, som også dine kunder respekter. Det er penge i banken på flere måder!

Fællesnordiske løsninger!

Som kunde hos Nordic Green Energy kan du vælge one-stop-shopping og samle alle dine energi kontrakter i forskellige nordiske lande under et og samme paraply til konkurrencedygtig priser! Det betyder blot én kontakt til alle de nordiske lande. Kontakt os med det samme og vælg os til at tage os af alle dine energirelaterede behov i Danmark, Norge, Sverige og Finland.