Fast El – det sikker og nemme valg

Fast El er et godt valg til virksomheder i alle størrelser. Med valget af Fast El kender du i forvejen dine energiudgifter for den kommende periode. Dette er til stor hjælp ved budgettering og formindsker dine markedets baseret risici. På Spot markedet svinger priserne hver time, men med Fast El behøver du ikke bekymre dig om det.

Fast El giver sikkerhed og er nemt. Ingen bekymringer om hastig skiftende markedets priser.

Når du vælger Fast El, kan du tillige vælge din strøms oprindelse!

Hvorfor vælge Fast El til din virksomhed?

  • Energiprisen ligger fast i hele den aftalte periode og sving i el engrosmarkedet har ingen betydning på din pris.
  • Det ideelle valg til virksomheder der ønsker billig strøm til en stabil pris og uden at skulle overvåge elmarkedet konstant.
  • Du vælger selv hvilken periode du ønsker aftalen skal ligge fast, det vil sige mellem 1 til 4 år.
  • Energien er garanteret grøn og i henhold til dit valgte produkt.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvis du har spørgsmål vedrørende din faktura, energi priser eller kontrakter? Kontakt kundeservice@nordicgreenenergy.com

Energi med respekt for Naturen

Lige siden vi blev etableret, har vores selskab haft en klar vision om at mindske vor fælles miljø fodspor indenfor energiforbrug. Vi leverer kun grøn vedvarende energi med oprindelsesgaranti, som udelukkende kommer fra vedvarende energikilder, såsom vand, vind og solen. Det kalder vi grøn energi!

Hjulpet af dit selskabs valg af vedvarende grøn energi, er du med til at mindske det miljø fodspor dit selskab efterlader. Hertil kommer, at vi hos Nordic Green Energy lover at du ligeledes sparer på jeres energiudgifter. Udelukkende forbi vore dygtige portefølje managers og dealers holder vågnet opsyn året rundt i de Nordiske lande.

Energiforbruget har stor betydning – især med hensyn til omkostninger og miljøet!