Portefølje El er en ægte hybrid løsning!

Portefølje El er en holistisk kontrakt alternativ baseret på vor fagfolks indsigt i energimarkedet og skræddersyet specifikt til din virksomheds behov. Indkøbs strategien for jeres energi udformes af vore portefølje managers og er baseret udelukkende på din virksomhedes energiforbrugs profil og jeres risikovillighed. Portefølje El er 100 % skræddersyet til netop din virksomhed.

Portefølje El er den holistiske måde at effektivt dække dit selskabs energi behov.

Når du vælger Portefølje El, kan du tillige vælge din strøms oprindelse!

Hvorfor vælge Portefølje El til din virksomhed?

  • 100 % skræddersyet løsning til netop jeres behov – pris og indkøbs strategi udformet i henhold til jeres energiforbrug og risikoprofil.
  • Portefølje El er den bedste løsning til større selskaber der ønsker at såvel kontrollere sin energimarkedets risici og tillige ønsker at kunne udnytte eventuelle prisudsving når de sker.
  • Energien er garanteret grøn og i henhold til dit valgte produkt.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvis du har spørgsmål vedrørende din faktura, energi priser eller kontrakter? Kontakt kundeservice@nordicgreenenergy.com

Energi med respekt for Naturen

Lige siden vi blev etableret, har vort selskab haft en klar vision om at mindske vor fælles miljømæssig fodspor indenfor energiforbrug. Vi leverer kun grøn vedvarende energi med oprindelsesgaranti, som udelukkende kommer fra vedvarende energikilder, såsom vand, vind og solen. Det kalder vi grøn energi!

Hjulpet af dit selskabs valg af vedvarende grøn energi, er du med til at mindske det miljø fodspor dit selskab efterlader. Hertil kommer, at vi hos Nordic Green Energy lover at du ligeledes sparer på jeres energiudgifter. Udelukkende forbi vore dygtige portefølje managers og dealers holder vågnet opsyn året rundt i de Nordiske lande.

Energiforbruget har stor betydning – især med hensyn til omkostninger og miljøet!