Nordic Green Energy til alle

Selvom vi altid leverer 100 % grøn energi, er det altid vigtigt med valgmuligheder. Vi lader vores kunder selv vælge hvilken oprindelse de ønsker på deres strøm, i stedet for som andre at være tvungen til at modtage standard blandingen på markedet. Foruden Vand, Vind og Sol, tilbyder vi vore erhvervskunder i de Nordiske lande ECOenergy-certificeret energi.

VANDKRAFT

Vælg vandkraft til dit selskab og vi leverer med garanti vandkraft fra Nordiske floder og søer.

VINDKRAFT

Vælg Vindkraft til dit selskab og vi leverer med garanti miljøvenligt vindkraft.

SOLKRAFT

Vælg solkraft og hver enkelt levereret kilowatt er garanteret solkraft fra Europa.

Energi kontrakt og priser

For at kunne tilbyde de bedste priser året rundt, arbejder vore nordiske energifagfolk 24/7 på det nordiske markedet. Som erhvervskunde kan du altid frit vælge imellem nemme løsninger som Spot El eller Fast El, men her stopper ikke dine muligheder. Ved at vælge en Portefølje aftale får din virksomhed en skræddersyet energiløsning baseret på vore energifagfolks mangeårig ekspertise. Yderligere med en Portefølje aftale styres dine risici over en længere periode.

Fællesnordiske løsninger!

Som kunde hos Nordic Green Energy kan du vælge one-stop-shopping og samle alle dine energi kontrakter i forskellige nordiske lande under et til konkurrencedygtigt og enkel paraply! Det betyder blot én kontakt til alle de nordiske lande. Kontakt os med det samme for at tage os af alle dine energirelaterede behov i Danmark, Norge, Sverige og Finland.