Sverige

Sverige

Nordic Green Energy blev etableret i Sverige i 2000, blot et par år efter blev marked dereguleret i Norden. Vort selskab var den første energileverandør på markedet der udelukkende fokuserede på salg fra vedvarende energikilder. Hovedkontor ligger i Stockholm Globen hvorfra vi opererer på det svenske marked.

Finland

Finland

Nordic Green Energy startede i Finland i 2008. Den finske enhed er placeret på Vaasa, hvorfra over 30 energifagfolk servicerer finske husholdninger, virksomheder og organisationer blandt den offentlige sektor. I øjeblikket betjener Nordic Green Energy Finland op til 71 000 private kunder og 3.100 virksomheder.

Denmark

Danmark

Nordic Green Energy Danmark blev etableret i 2016. Det danske elmarked er et af de mest veludviklede markedsområder med smarte løsninger såsom Datahubben. På det danske marked betjener vi allerede erhvervskunder, og vi vil begynde leverancer til private husholdninger senere.

Norge

Norge

Troms Kraft blev grundlagt i 1898. Et århundrede senere begyndte Troms Kraft at udvide til andre nordiske lande via datterselskabet Nordic Green Energy. I dag består Troms Kraft af 16 forskellige datterselskaber og betjener ialt op til 302 000 nordiske kunder og beskæftiger over 400 fagfolk.