Gron energi til alle

Vi vil tilbyde tjenester til Private senere

Nordic Green Energy tilbyder allerede vedvarende energi til danske virksomheder og vil senere tillige tilbyde produkter til Private. Vi opdatere løbende om udviklingen.

Hvis du allerede nu har interesse i vor energiløsninger, da udfyld nedenstående skema og vi vil kontakte dig lige så snart vor løsninger til Private lanceres.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Energi kontrakter til alle typer af hjem

Vi leverer allerede strøm til mere en 300.000 hjem i Norge, Sverige og Finland. Vi er dog ikke helt klar til at kunne betjene danske hjem, men arbejder ihærdigt om at kunne præsentere de bedste løsninger også til danske hjem. Vort mål er at kunne tilbyde første klasses produkter til konkurrencedygtige priser, naturligvis alle 100 % vedvarende med fantastisk service!

Vor energi kommer fra den Nordisk Natur

Ligegyldigt hvor du befinder dig, garantere vi at vi altid tilbyder 100% grøn energi med konkurrencedygtige priser. I øjeblikket lyser vores grønne energi op i mere end 300 000 husstande i Norden. Hver eneste kilowatttime er garanteret vedvarende energi (oprindelsesgarantier). Sammen nedsætter vi vor fælles miljømæssige fodspor en watt ad gangen!

Køb af energi bør ikke være dyrt eller energiindustri mystificeret. Ved Nordic Green Energy arbejder vi for at vort samarbejde og vor virksomhed skal være gennemskueligt, hvor alle kunder kan få 100% grøn energi til konkurrencedygtige priser og naturligvis uden at glemme en ekstraordinær god kundeservice og ikke mindst en pålidelig fakturering.

Vi gør tingene på en peronlig måde – Der er altid en høj motiveret person tilknyttet dig og som altid er klar til at servicere dig.

Energi privat